HTML

Munka Németországban

Friss topikok

Archívum

NEM közvetítek, hanem segítek

2012.05.24. 09:59 Ili65

Régebben 10 évet, újabban ismét Németországban élő középkorú nő vagyok. Elsősorban azoknak kínálok segítséget, akik átverés, feketemunkára kényszerítés, ki nem fizetés, stb áldozatai.

Természetesen nem ingyen fogok neked segíteni, de nem is 200 euró tanácsadási díjért, amit német ügyvédnek fizethetsz - hogy ezért azt mondja neked: nem tud semmit tenni. Nem biztos, hogy leszedni akar ez az ügyvéd, Németország jogállam, DE A JOGSZOLGÁLTATÁS SOKBA KERÜL.

A munkáltatód ezért ver át, tudja, hogy nem tudod megfizetni a jogszolgáltatást, illetve nem éri meg, mert többe kerül a perköltség.

EGYEZER karakterben foglald össze a problémád az Email-címemre, és megírom, hogy tudok-e segíteni.
ilona.sonntagh@gmail.com.

Csak hivatalos, legális, jogi úton van megoldás, amit Neked kell meglépni. Én megírom neked, stb, ha megfizeted a költésgeimet, elkísérlek, tolmácsolok, de Neked magadnak kell lépni.

Ha magyar munkáltató vert át, eléggé lehetetlen, hogy a pénzedhez juss. Hivatalos lépésre bevonják a működési engedélyét, amireföl ő azonnal Mo-ra menekül, és a Cajman-szigeteken lévő bankszámlájához (amire menekítette a pénzeket) ugyanúgy nem férsz hozzá, mint a magyrar politikusok, oligarchák 22 éve odamenekített állami, EU-támogatás lenyúlt dollármilliárdjaihoz sem.

Szívesen segítek tájékoztatásban, ha 1ezer karakterben leírod, hogy milyen szakmád, milyen német nyelvvizsgád van, amivel német nyelvterületen szeretnél dolgozni.

SVÁJCOT FELEJTSD EL, Svájc élt a jogával, és bezárta átmenetileg a határait, munkavállalást a 15 új EU-s ország előtt. A svájciak olyan őrültek, hogy túl soknak találják a pártízezer német lakost is, államközi cécó van abból, hogy egypár sötét parlamenti képviselő németellenesen nyilatkozott: elég a német áttelepülőkből, elég jó dolguk van otthon is, ne akarjanak mégjobbat Svájcban.

 

 

 

 

 

 

komment

süti beállítások módosítása